2K2

2K2

donderdag 13 september 2018

Weekbrief 1


Beste ouders,


Afbeeldingsresultaat voor uiltjeDe spits is afgebeten. Het nieuwe schooljaar is begonnen!  
We zetten het schooljaar al “bellenblazend” in!                                                

We hebben kennis gemaakt met het nieuwe speelgoed, met de nieuwe kindjes in onze klas.  Juf Caro was ook van de partij en samen verkenden we ons klasje en ons terrasje! 

Uiltje Oehoe onze klaspop kwam ook al eens een kijkje nemen maar was nog SUPER verlegen. We vertelden over de grote vakantie.
We luisterden ook naar ons morgendliedje. We klappen al flink mee in de maat van de muziek. 
We leerden al ons eerste versje. Het heet “stappen naar onze klas”.

Er werd een verhaal verteld over de eerste schooldag van Sam de schildpad. Dat vonden we heel erg leuk! Ondertussen maakten we ook al kennis met een verhaal van Tip de muis.

Ook ons dansmomentje viel erg in de smaak. We kropen in de huid van kabouters, reuzen, dino’s en clowns… en maar lachen en maar gibberen en ook nog een beetje dansen natuurlijk! Wisten jullie dat wij zelfs al geturnd hebben met juf Claudia? Ja hoor, donderdag en vrijdag zijn wij echte sporters. Denken jullie er aan om de meisjes dan geen kleedjes aan te doen maar wel een gemakkelijke legging of een broekje?

Met juf Daniëlle gingen we naar de poppenkast. Alle nieuwe popjes kwamen ons gedag zeggen. Er zit een hele grote kapoen tussen. Hij heet Piet Snottenbel. Hilariteit alom bij onze kindjes! Piet veegt zijn neus af aan zijn mouw… Foei!!

Na een overloopspel met onze boekentassen en vrij spelen op het grasveld, zijn we een beetje moe. Gelukkig is het weekend. Eventjes uitblazen en dan vliegen we er maandag weer fris en monter in! 

Juf Caro staat al te trappelen van ongeduld. We werken volgende week rond het thema ik en mijn vriendjes. We hebben het over de lichaamsdelen, hoe we een kindje tekenen en vele leuke spelletjes omtrent ons lichaam.

Groetjes,
Juf Sophie

Juf Caro staat op maandag in de klas. Haar mailadres is cverhaegen@dijkstein.be.
Ikzelf ben er alle andere dagen van de week. Mijn mailadres is shaesevoets@dijkstein.be
Natuurlijk ben je ook steeds welkom in onze klas of stop je een briefje in het kaftje.